forum voor iedereen die van manga en anime houd X3
 
IndexKalenderZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Seoul school of art

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36 ... 67  Volgende
AuteurBericht
yumi2208

avatar

Aantal berichten : 2561
Registratiedatum : 23-06-15
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Seoul school of art   di dec 22 2015, 12:07

Chanyeol:

we liepen van de campus af en onderweg naar huis pakte we nog even een cafetje om wat e drinken. 'je hebt me eigenlijk nooit de reden verteld dat je dr niet uit kan staan. behalve de fixe botsing en dr koude gedrag van de eerste dag.. maar dat lijkt nu wel helemaal omgeslagen te zijn. ze speelt nu gewoon met je man, en zo lang jij zo geirriteerd blijft reageren hoe mooier het spel word voor dr.' zei ik tegen hem terwijl ik aan mn ice coffee begon.

Luhan:

aish waar kan ze nou zijn? hoe konden we dr nou kwijt raken... ze kent de buurt helemaal niet! naja.. ik ook niet maar ik kan me verstaanbaar maken en de borden lezen.. ik keek in de ronde in de hoop een wit met bruin koppie ergens te zien maar helaas...

Dyo:

luhan begon al lichtelijk in paniek te raken, en liep druk om zich heen te kijken of hij dr kon vinden. ik bleef wat rustiger daar in tegen en daardoor viel het me op dat er mensen zich ergens om heen liepen te verzamelen. ik tikte luhan aan ' daar is wat aan de hand, misschien staan lennie wel tussen die mensen' zei ik rustig en liep die kant op
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Seoul school of art   di dec 22 2015, 12:42

Baekhyun:
We waren in een cafeetje gaan zitten en Chanyeol begon weer over die meid. Iets over een rede. ''Ze is buitenlands en sinds wanneer neem je het voor haar op?'' gromde ik en begon in me drinken te roeren. ''Kan haar gewoon niet uitstaan. En als het goed is hebben we maar een paar lessen samen. En over een paar weke is ze toc hweg. ''zei ik en begon in me tas te snuffelen. het papiertje viel op de grond met het nummer van Jongdae. ''Ooh shii.. ik moet die jongne nog bellen voor dat nummer!'' zei ik en vloog omhoog. ''hey.. hmm zou ik hem nog kunnen bellen?'' zei ik en tikte op de plek naast ons. 'hij kan toch best mee drinken?

Lennie:
Ik begon dingen te schrivjen en aan te passen en had de omgeving echt niet door. Na even wisselde ik mijn oortjes met een koptelefoon hierdoor hoorde ik nog minder mar bleef wel 'zachtjes'  zingen.  Volledig gefocused was ik bezig.
Terug naar boven Ga naar beneden
yumi2208

avatar

Aantal berichten : 2561
Registratiedatum : 23-06-15
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Seoul school of art   di dec 22 2015, 14:53

Chanyeol:

ik hield mn handen ontschuldig voor me 'ik neem het niet voor dr op. was gewoon benieuwd naar jou reden en wou het je duidelijk maken dat als je zo door blijft reageren zij dr spelletje wint tegen jou.' maakte ik hem duidelijk. baek begon door zn tas te rommelen en begon over dat hij iemand moest bellen en of ie mee kon drinken 'yeah sure, vast wel een chille gozer' zei ik tegen hem en leunde achterover in mn stoel.

Dyo:

we liepen naar de menigte toe en zochten lennie tussen de mensen, maar tot mn verbazing stond ze niet tussen de mensen, maar was ze de reden dat de mensen zich gingen verzamelen. ik bleef rustig staan en luisterde naar dr. ze heeft geen reden om zo onzeker te doen op school, en dit bewijst het.
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Seoul school of art   di dec 22 2015, 15:04

Baekhyun:
Ik zuchte. ''Agh zolang ik der niet tegen kom is er niks ana de hand'' gromde ik en begon te lachen. ''yeah weet nog niet zo veel van hem. Marar de docent had hethoog op van zijn zang!'' zei ik en belde Jongdae' 'kom je naar het cafe om de hoek? kan je mee drinken!'' zei ik blij en wachte op zijn antwoord of hij zu komen.

Lennie:
Na even voelde ik me een beetje bekeken. ik keek met grote ogen omhoog in de menigte. Meteen sloeg ik me boekje dicht en vloog omhoog. Wanhopig keek ik rond in de hoop da tze naar andere dingen keken dan naar mij.. Had ik net echt. nee!! Me wangen werde rood en probeerde me de menigte uit te drukken. weg van de jongens want ik had ze net niet sien staan. Maar vooral weg van de mensen en ogen en meningen van anderen./ Hun keurende blikken.
Terug naar boven Ga naar beneden
yumi2208

avatar

Aantal berichten : 2561
Registratiedatum : 23-06-15
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Seoul school of art   di dec 22 2015, 15:31

Chen:

ik lag op bed het nummer te neuriën toen mn telefoon af ging. ik kende het nummer niet maar toen ik opnam herkende ik de stem meteen 'sure! ik kom eraan' zei ik en stond op. ik liep de campus af en zag al snel het cafetje die hij bedoelde. 'Baekhyun! 'riep ik en zwaaide naar hem.

Dyo:

na even keek ze op en had ze door wat voor een aandacht ze zich naar dr toe getrokken had. ze rende weg van de menigte en ik pakte luhan bij zn arm 'kom voordat ze echt verdwaald' zei ik en renden achter dr aan. 'Lennie! wacht, straks ben je echt verdwaald!'riep ik naar dr. Hongdae heeft zijstraatjes en je verdwaald binnen no time.
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Seoul school of art   di dec 22 2015, 15:43

Baekhyun:
toen ik zijn stem hoorde. Die overal te herkennen wa draaid ik me meteen om en zwaaide dat hij moest komen zitten. ''Dit is jongdae. en dat is chanyeol'' stelde ik de jongens aan elkaar voor. ''Wij gaan dus meteen voor het eerste opdracht een duet zingen!'' zei ik trots em gooide het pappiertje op tafel met de tekst er op. ''Kijk deze!'' zei ik trots.

Lennie:
ineens hoorde ik Dyo's stem ik stopte en keek rond. Ik had helderrode wangen gekregen en keek de jongens bang aan. ''oh hey'' zei ik snel en probeerde te glimlachen' was jullie kwijt'' zei ik snel en ging achter hun aan.   in stilte bleef ik bij de jongens staan. Niet weten wat ik meost zeggen. na even slikte ik ''sorry dat ik ineens wegwas'' zei ik zachtjes
Terug naar boven Ga naar beneden
yumi2208

avatar

Aantal berichten : 2561
Registratiedatum : 23-06-15
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Seoul school of art   di dec 22 2015, 16:09

Chen:

ik liep naar ze toe en werd voorgesteld aan Chanyeol. 'zag je niet in de zangklas, waar specialiseer jij je in?' vroeg ik aan chanyeol terwijl ik naast ze kwam zitten. ik bestelde ook wat te drinken en baekhyun liet aan chanyeol zien welk nummer we samen gaan doen voor de opdracht.

Chanyeol:

baekhyun stelde ons aan elkaar voor en jongdae vroeg waar ik me in specialiseerde 'ik neem de klassen muziek compositie. leer muziek schrijven, maar niet alleen lyrics maar ook van allerlei muziek instrumenten' vertelde ik aan hem terwijl ik het nummer overlas dat ze gaan doen. 'dat is wel heel erg vet voor je eerste opdracht!' zei ik tegen ze.

Dyo:

voordat ik iets kon zeggen onderbrak luhan me al 'Je was echt geweldig! waarom rende je weg? er is geen reden om je te schamen' zei ik hij tegen dr. ik knikte instemmend want hij had de woorden uit mn mond gehaald.. geen nut om precies het zelfde weer te zeggen. 'kom we hebben een cafetje gevonden' zei ik en liep weer terug die kant op.

Marlon:

na eindelijk wat gegeten te hebben vond ik het wel genoeg geweest en ging ik richting huis. alleen ondertussen werd ik afgeleid door alle leuke winkeltjes en cafetjes dat ik nog een tijdje rond bleef lopen door hongdae heen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Seoul school of art   wo dec 30 2015, 18:21

Baekhyun:
''Jah toch!'' Ik glimde gwoon van trotsheid dat we dat nummer mochten doen. ''Weetje! paar jaar geledne waren er een paar zo goed. Die Kim jaejoong en Junso Die mochten hun eerste nummer meteen op de opendag doen. Misschien lukt het ons ook!'' zei ik en keek de jongen aast me aan. ''Ja toch! dat kunnen nwe toch wel halen! zo iets gebeurd in maar een keer in de eeuw!'' (hoedan ook dat we die plek niet aan Chen en Baekhyun geven maar aan Yumi en Lennie! mwahahah!)

Ik zette me drinken neer. ''Wat nou hyung als jij de muziek doet!? zou vet zijn toch!'' Ik keek echt blij uit me ogen en wist voor 100% zekerheid dat we dit met gemak gingen halen

Lennie:
De jongens zeiden dat ik goed was ik schudde me hoofd. ''Nee echt niet. Jullie zijn hier de talenten ik niet'' zei ik snel en deed me jas dichter zodat ik mezel kon verstoppen. I kwas zo blij dat Dyo meteen begon over een cafeetje. ''Ja laen we gaan!'' zei ik snel en duwde Dyo voor me uit niet weten waar heen.

We liepen een stukje en kwamen in een cafeetje. We gingen bij ee nraam izten. ''Hey is da neit school?'' vroeg ik en wees naar de school toe. Ik lachte .''Hebben we zo ver gelopen om hier te komen!'' 

De ober kwma langs en we bestelde wat drinken. Naast ons zat een groep jongens te praten over een muziek optreden. Twee er van zaten bij ons i nde klas de andere had ik al een akelige botsing mee gehad. Hij was wel zachter dan de muur van vanmiddag en hij had grappige flapoortjes!. De jongens praatte en ik luisterde naar Dyo en Luhan. Mijn gedachte ging nara buitne toe daar zag ik die andere westere meid lopen. Ze liep met al haar vienden! hahah.. not
Terug naar boven Ga naar beneden
yumi2208

avatar

Aantal berichten : 2561
Registratiedatum : 23-06-15
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Seoul school of art   wo dec 30 2015, 20:38

Marlon:

tijdens het rondlopen was ik bij the playground aangekomen. een plein waar vaak mensen muziek speelden en gewoon een gezellige tijd had hadden. ik zag een groep meiden die beetje verloren leken. ze leken van plan om iets op te treden, maar er was blijkbaar iets mis. tegen mn eigen gedachten ik liep ik op ze af en vroeg wat er aan de hand was. ze waren van plan om een nummer van girls generation te doen maar 1 van de meiden kon niet meer komen. ' welk nummer hadden jullie in gedachten? ik ken de meeste promotie nummers en dansen uit mn hoofd' bood ik aan. ok srsly wat is er met me aan de hand! misschien had die baekhyun zn commetaar meer effect gehad dan ik toe wou geven. ze wouden i got a boy doen. ik knikte dat ik hem kenden en we begonnen met het opzetten van alles. toen we alles klaar gezet hadden en ik te horen had gekregen welke member dr part ik moest overnemen begonnen we. ik was echt bloednerveus, maar lang kon ik er niet over na denken.

Chanyeol:

'woah! wil je serieus dat ik de muziek doe? dadelijk worden we nog een onstoppelijk trio' zei ik tegen baekhyun en keek ze beiden aan. dit ging echt perfect worden! na even kwamen er 2 jongens en 1 meid aan de tafel naast ons zitten. oh das die meid die tegen me aan knalde de eerste dag.. was allang blij dat ze niet zo liep te fucken als die andere meid tegen baek.

Chen:

ik werd met de minuut enthousiaster over het idee! na even werd het remoerig buiten en er stond een hele groep mensen zich om iets heen te verzamelen. ik werd nieuwschierig, het is niet abnormaal dat zulke dingen hier gebeurden, aangezien veel amateur muziekkanten optreden. ik tikte de andere jongens aan. 'kom laten we kijken! die crowd beloofd vast iets goeds' zei ik blij en stond op om al naar buiten te lopen.

Luhan/Dyo:

we kwamen bij het cafetje aan en gingen bij het raam zitten. 'jup das de school, die kun je practiesch over al zien hier in hongdae' lachte dyo. 'en als iemand niet verdwaald was geraakt dan hadden we niet zo om hoeven te lopen' zei luhan nog daarna.
* praten over van alles en nog wat, geen inspiratie meer om over hun te typen .... *
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Seoul school of art   wo dec 30 2015, 21:35

Baekhyun:
Het idee werd met de seconde beter.  ''Wat word onze naam dan!'' Riep ik vol liefde naar de andere jongens toe. Toen Jongdae ineens opmerkte dat er buiten iets ging gebeuren. Kon Byun baekhyun toch neit blijven zitten! kom op ik wa soveral!. Als een ninja rende ik naar de groep toe en drukte me volledig naar voren toe. Ze stonden al klaar. Ik keek naaar de eerste twee waardoor ik niet zag dat die westerse trut er bij stond. We keken toe ne beognnen mee te klappen. Ik sontd op me plek te dansen na evne zocht ik de gene die Taeyeon aan het danse was. Meteen verging mijn geluk.. Ik gromde. ''WAarom! ze weet zelfs mijn Bais in girls generation teverpeste!'' riep ik boos en wees naar de westerese meid. Wat deed ze hier. Ik lachte me eerst stuk op haar zang. Ze was zo veel slechter dan de rest. Maar ik kon niet lachen om haar dans skills.. Die waren.. best wel goed.. En nee! dat ga ik nooit toe geven. flikker tohc een eind op.. ZE was nergens goed in!. okey... dat lieg ik...

Lennie:
Toen ik muziek hoorde en een groep mensen buiten tikte ik de praatende jongens aan. ''Laten we kijken!'; zei ik blij en pakte de handen van de jongens beet en trok ze zonder pardon naar buitne toe. Buiten duwde ik me naar voren toe. kijk ik was misschein verlegen op school, Mar bij een optreden wilde ik hetgoed zien!. Ik drukde me tussen twee jongens door. niet weten dat het de meeste knappe jongen zou zijn die ik in heel me leve nzou tegen komen. (helaas Leo. jij bent ook knap maar jouw bedoel ik nu niet!)en natuurlijk had ik me toevallig naast die lange slungen weten de zetten... Waar ik tgen aan gelopen was
Terug naar boven Ga naar beneden
yumi2208

avatar

Aantal berichten : 2561
Registratiedatum : 23-06-15
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Seoul school of art   wo dec 30 2015, 21:59

Chen:

we renden naar buiten en drukten onzelf helemaal naar voren toe. ze stonden klaar en toen ze begonnen begon iedereen al mee te klappen. na even was het Taeyeon's part en toen zagen we pas wie het was. het was die westerse meid die baekhyun niet mocht. haar zangskills waren wat oefening nodig, maar damn maakte haar dansskills het goed! alsof ze al jaren een trainee was. ik hoorde baekhyun naast me grommen over dat ze taeyeon's gedeelde verpeste en dat ze zijn bais was, waardoor hij het nog erger vond. 'zodra dr zangskills omhoog gaan door school... ' begon ik 'kon ze nog wel eens gecast worden'

Luhan/Dyo:

Er was buiten blijkbaar weer wat aan de hand en Lennie nam ons beide mee naar buiten toe om te kijken. we drongen naar voren toe en zagen een groep meiden die girls generation i got a boy aan het doen waren. ze waren echt wel goed! maar opeens viel ons iets op. 'he, is dat niet die meid die bij ons in de klas zit' zei dyo en tikte de lennie en luhan aan. luhan keek op 'no doubt. dat knalrode haar herken je overal' zei hij. 'damn die kan dansen zeg'

Marlon:

deze meiden waren echt ziek goede zangeressen... dat van mij was wel oke.. het was wel zuiver enzo maar was zeker nog ruimte voor verbetering.. maar he das de reden dat ik zanglessen heb op school! ik had het echt zo naar mn zin tot ik opeens een paar bekende gezichten zag in de crowd. het was die andere westerse meid en die 2 jongens waar ze constant mee was. en naast hun stond niemand anders dan lieftallige baek! elke keer als ik in de buurt kwam van hem of oogcontact had, knipoogde ik naar hem en gaf hem een handkusje.

toen het nummer afgelopen was, was het eigenlijk de bedoeling dat we zouden stoppen. alleen ging de playlist verder naar het volgende nummer. catch me if you can. alle meiden gingen heel smooth over naar de volgende dans, ik kon niet achterblijven en deed gewoon weer mee.
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Seoul school of art   wo dec 30 2015, 22:14

Lennie:

''ik wil ook dansne!'' zei ik en ditwilde ik eigenlikj tegen Luhan of Dyo zeggen en daarom trok ik aan iemands mouw nog steeds in de gedachte dat het Luhan of Dyo was. Ik keek langzaam op en merkte dat het niet DYO WAS! EN OOK GEEN LUHAN!. Ik kermde even van schaamte en lied zijn mouw los. De scherpe kaaklijn vna de jongen was.... Jap trillende knietjes..

Baekhyun:

ZE begon te knipogen. Toen ikdat zag draaide ik me om. ''ben misselijk..'' gromde ik en drukte me weg uit de groep.  Ik ging verder weg op een muurtje zitten. ''yeah als ze meer oefend kan ze nog gecast worden.'' mompelde ik Chen na. ''yeah niet dus.. arogant wijf dat het is!''  gromde ik geergerd. meer tegen me zelf dan tegen iemand. Ik hoorde dat het nummer veranderde. Ik keek even op o mte kijken hoe de overgang ging.. Maar zelfs dat ging goed net of ze al jaren er mee dansen!. Weer trok ik me lip op. Waarom voelde ik me zo opgefokt, Kom op ik was byun die happy one!. Ik blies me wangen op en begon met me benen te bewegen. Ik drukte me handen tussen me boven benene ne wiebelde heen en weer op de muziek.
Terug naar boven Ga naar beneden
yumi2208

avatar

Aantal berichten : 2561
Registratiedatum : 23-06-15
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Seoul school of art   wo dec 30 2015, 22:29

marlon:

ok waar gaf me het zo'n kut gevoel dat hij weg liep... alsof.. het met echt uitmaakte wat hij van me vond.. hoe kan dit.. ik ga mn hele leven al door met de attitude dat ik alleen mezelf tevreden moet stellen, en niet naar verwachtingen van anderen moet werken... dus.. waarom gebeurde dit.. why did i want him to like me so bad? toen het nummer afgelopen was en de playlist nu wel stopte, bogen we naar de crowd toe en de meiden bedankten me en vroegen me om mn nummer voor een volgende optreden. ik gaf mn nummer en nam afscheid. normaal gesproken zou ik zo opgefockt zijn en super happy! maar nu zat ik sad op het randje van de fontein. ik zag vanuit mn ooghoek dat baekhyun nooit echt weggegaan was, maar verderop op een muurtje was gaan zitten. ik nam diep adem en liep naar hem toe. 'sorry van mn gedrag vandaag, het was niet mn bedoeling om je onconfortabel te maken ofzo.. ik had maar wat lol.. ik zal ermee stoppen.' zei ik maar keek hem niet aan.

Chen:

ik hoorde opeens iemand naast me zeggen dat ze mee wou dansen en werd mee getrokken. oh god nee! ik kan dus totaal niet dansen hea... en de meid keek me aan alsof ze de grootste fout van dr leven had gemaakt. ze had vast bedoelt om 1 van die jongens waarmee ze was mee te trekken in plaats van mij. ik lachte zachtjes ' zullen we elkaar niet eerst even voorstellen voordat we gaan dansen?' zei ik tegen dr 'jongdae' en stak mn hand uit naar dr
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Seoul school of art   wo dec 30 2015, 22:34

Lennie:

Ik had de jongen los gelaten. EN keek nara de grond. Hij zei iets vna voorstellen. okey bye zelfvertrouwen. Ik keek naar achtere naar Luhan en Dyo. langzaam stapte ik naar achtere toe ik kon geen woord mer uit brengen. okey.... fuck.. ik draaide me om en liep snel weg. Me wnange waren nu echt knal rood... Ik liep naar de andere twee jongens toe. ''Ze waren goed'' zei ik snel en liep voor hun uit terug naarbinnen toe.. Okey dit was zo kut!.

Baekhyun:
Tot me grootste ergenis kwma ze ook nog is op me af gelopen. Ze zei iets over dat het haar speet. Ik zuchte en draaide met me ogen. 'Verdwijn gewoon'' zei ik en sprong van het muurtje af. Ik deed me haar goed en liep naar het cafeetje. Daar kwam ik die andere westerse tegen. ''houd je ras is in bedwang..'' gromde ik naar haar ne liep haar zowat omver. Ik pakte me mobiel van het tafeltje af. En liep weg. Jongdae was nerngesn te bekenenn en Chanyeol was vast achter de meiden aan. Ik hoopte zo dat ik die wijf buiten niet weer tegen zou komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
yumi2208

avatar

Aantal berichten : 2561
Registratiedatum : 23-06-15
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Seoul school of art   wo dec 30 2015, 23:06

Marlon:

ik had heus niet verwacht dat dit iets zou veranderen, maar toen hij zei dat ik gewoon moest verdwijnen, beet ik hard aan de binnenkant van mn wang om niet terug te vallen. 'i will' zei ik zacht toen hij weg liep. ook al kon ik niet echt wat op het moment. ik ging tegen het muurtje aan zitten en kroop in elkaar. ik heb jaren lang die muur rond me opgebouwd, en binnen twee dagen wist die gast het al omver te blazen. ik moest wat doen en snel ook, na een paar minuten was ik weer gekalmeerd. i've made up my mind... ik moest hem ontwijken, no matter what.

Dyo:

ik had dr kleine fout wel gezien, en glimlachte naar het hele gebeuren. het was best grappig om te zien. lennie vond het waarschijnlijk niet zo grappig want ze liep meteen weg zonder wat tegen de jongen te zeggen, zei wat tegen ons en liep meteen door terug naar het cafe toe. ik liep achter dr aan en zag net optijd dat ze bijna door iemand omver gelopen werd. ik wou wat zeggen tegen die gozer, maar had niet echt zin in confrontatie. ik ging weer aan onze tafel zitten.'ze waren echt wel goed hea, die ene meid zit bij ons in de klas. ben benieuwd naar wat ze gaat doen voor de opdracht'

Luhan:

nadat lennie zichzelf in haar woorden voorschut had gezet, liep ik naar jongdae toe. ik kende hem van die avond dat we waren gaan stappen. ' he man, trek je er niet zoveel van aan. ze is een beetje awkward rond nieuwe mensen' zei ik tegen hem. 'dr naam is lennie btw' zei ik nog en liep terug naar het cafetje

Chen:

lennie dus.. die naam moest ik gaan onthouden. ik keek terug in de richting van het cafe en zag baekhyun behoorlijk pissed off naar buiten komen. ik liep snel naar hem toe. 'He, calm down. het gaat compleet tegen je persoonlijkheid in man om zo chaggie en pissed off te zijn' zei ik tegen hem. 'wist niet dat he zo erg was tussen jullie twee'
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Seoul school of art   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Seoul school of art
Terug naar boven 
Pagina 5 van 67Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36 ... 67  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
cursedsoul forum :: verhalen :: 1x1 / Groep-
Ga naar: