forum voor iedereen die van manga en anime houd X3
 
IndexKalenderZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 [Story-2] Is this trust? part 1

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Volgende
AuteurBericht
Timeless
moderator
moderator
avatar

Aantal berichten : 3307
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : bamboobos

BerichtOnderwerp: Re: [Story-2] Is this trust? part 1   vr nov 20 2015, 13:18

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Simon - Boyfriend emi
mijn broek gleed meer af door wat emi deed. ze zat so close bij me dick. en dan nog dat lichte gekreun van haar. dat was echt onverdragelijk opwindent. ik lied me meer op haar liggen en stopte er voorzichtig een tweede vinger in. met me mond verkende ik haar wang, kaak en nek. ik hield even me vinger er uit en pakte met bijden handen haar shirt vast en trok het over haar hoofd. vervolgens streelde ik met bijdne handen eventjes ove rhaar lichaam heen. mijn ogen zaten vast gekleeft bij haar ribbenkast. damn ze was echt mager. ik lied me weer steuenen op een hand en plezierde haar met twee vingers. 'emi, ik maak me een beetje zorgen om je.' fluisterde ik tussen het zoenen door. maar meer dan dat durfde ik niet te zeggen ik wilde het niet verpesten of haar kwetsen. weer deed ik me vingers er even uit om haar broekje voledig uit te trekken en er tussen te gaan liggen. mijn broek hing op me knieen. deze trapte ik ook uit. nu had ik enkel me ondergoed nog aan. ik schaamde me nogsteets voor that down there. misschien omdat ik soort van besneden was wegens een medisch ingreep. en niet echt voor geloof. ik wilde neit dat ze teveel aan me zat dat leek me echt zo akwart. terwijl ik met me vingers bewoog en haar kietelde luisterde ik naar haar zachte gekreun. ik gaf haar een aantal tedere kusjes op haar mond. 'zullen we?' vroeg ik zachtjes en onzeker.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Rose WillowDreamer
'zou ik jouw eens verwennen?' vroeg bee en draaide zicht naar mij om. ik gaf hem een verlijdelijk kusje op zijn mond en hield zijn wangen eventjes vast. vervoglens lied ik hem los en legde nog een papiertje voor zijn neus. 'deze met ook nog.' zei ik gemeen en grijnste naar hem. ik sloeg speels op zijn bovenbeen. en streelde langs zijn lies. 'eerste die af maken.' fluisterde ik en drukte een kusje op zijn wang. ik deed me armen rond zijn lichaam en bleef aan hem hangen en knuffelen. af en toe speelde ik met zijn bijtje terwijl ik naar het papiertje keek waar hij aan moest werken.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Olivia Featherexgirlfriend Yu
ik hield al lachend me handen voor me mond. 'oh haha, waarom?' lachte ik en keek toe hoe fleur zig vast hield aan zijn ondergoed. drake had letterlijk een extera bobbel. 'fleur~' riep ik een paar keer meer het enigste wat ze deed was spontaan rond draaien op de plek van zijn kruis omdat ze neit meer weg kon. 'hahahahahahhah!! okee laat me je helpen.' grinnekte ik en liep naar hem toe. ik pakte zijn broek beed en knoopte zijn knoopje open. zodat ik zijn broek kon uit doen.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Yu hatue - vixx Blackwolves
ik pakte wat zware konijnenvoer pakken aan en dumpte het in de auto. 'nee rex je krijgt hem thuis pas.' zei ik toen hij de plastike tas bijna van zijn bot af snuffelde. 'is het lopen of met de auto?' vroeg ik en gooide de achterklep dicht.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Huna TorukaVixx
'lucy, lucy, breng me daar heen breng me daar heen. pleasseeee pleaaassee!' vroeg ik en liep als een kidnej achter haar aan. ik hielp haar met spulletjes dragen of in tasjes doen. dat hondje van rex liep de hele tijd naar een tas te snuffelen en te kijken. we legde de stuf in de auto van yu. 'hoever is het nog hoever is het nog!' vroeg ik en begon lichtjes te springen op mijn plek.

_________________
~Never Stop Dreaming~


Laatst aangepast door Timeless op ma nov 23 2015, 22:10; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: [Story-2] Is this trust? part 1   vr nov 20 2015, 14:08

Bee:

Zwaar teleugesteld lied ik me hoofd zakken ben pakte de papiertjes over. Deze was nog erger dan de vorige. Waar was dat engels wat ze de vorige keren hadden laten controleren.. Dat was echt een stuk  beter. Dit was lichtjes hopeloos. Met de tijd dat voorbij ging lied ik me hoofd steeds verder op het papiertje zakken.  uurbh dit ging hem niet worden, De energie gierde door me lichaam heen alsof het te lang stil gezeten had. En het naar de tekst staren waar niks van klopte was ook lastig. EN NEIT ALLEEN DAT.. Rose zat ook nog is flink met me te spelen. hoe wil ze dat ik me dan concertreer! ik kan maar op een ding focussen en dat is op dit moment niet het papiertje!.

Emi:
zijn lippen ging over mijn wang naar me kaak. Ik knorde zowat van zijn aandacht. hij trok me shirt uit en daarna ook me broek. Ik lag volledig naakt onder hem. Hij fluisterde dat hij zich zorgen maakte. Zie je nou! hij maakt zich ook zorgen dat ik te dik word!. Ik wist het! ik word echt te dik!. Ik  blies me wangen lichtjes op. Hoe kon ik zin schatje toch opzadelen met zin dik zwijn als ik…

Simon lag nu tussen me binnen in. Ik was nog steeds niet aan hem gekomen e dat wilde ik zo graag. Maar mijn smachten werd snel verhoord. hij vroeg of we zouden. Ik knikte .Maar al te graag. Ik opende me benen iets verder en pakte zijn rug beet

Drake:


HEt beest kroop steeds meer. Kom op blijf ademen! blijf ademen! hij draaide rondjes als plume haar naam zei ‘\Zwijg! zeg niks!’’ piepte ik toen het weer een keer bewoog. Ik zag plume wel lachen en begon steeds bozer te worden.  Zeker toen em oma ook begon te lachen. Ik sloot me ogen en trappelde even op me plek.maar toen ik ze weer opende hing plume aan me broek. ze begon de knoop lost te maken. Geschrokken stapte ik naar achtere. Me benen bleven hangen achter Rave die nog steeds in de kamer stond te kijkne. Me ogen werden groot. Langzaam verloor ik me evenwicht met plume hangend aan mijn broek, Met daar in een kroelend wiebelend krabbend beest!]

Lucy:

Ik gaf het adres als een trotse vrouw die haar zin kreeg.’’ denk 10 minuten met de auto, Ze hebben daar ook hokken en speciaal voer!’’ vertelde ik en stapte in de auto. helaas weer achterin. soms had ik het idee dat die hond meer betekende voor hem dan ik dat deed.. Bij het adres aangekomen belde we aan. De vrouw deed open ‘’oh ben jij lucy,’’ zei ze ik knikte voorzichtig. shit nu hadden ze door dat ik al contact gezocht had met die vrouw voor de beetjes. ‘’we hebben er nog 3 met de dingen die je opgenoemt had. Het zijn alle drie wel echte donderstenen. de ene iets slimmer maar dat zal ik jullie wel per beestje uitleggen, Kan je zelf beslissen welke het beste bij je past’’ begon ze ik bloosde naar de jongens toe
Terug naar boven Ga naar beneden
Timeless
moderator
moderator
avatar

Aantal berichten : 3307
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : bamboobos

BerichtOnderwerp: Re: [Story-2] Is this trust? part 1   vr nov 20 2015, 14:52

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Olivia Featherexgirlfriend Yu
'blijf staan.' beval ik toen hij naar achteren stapte. hij struikelde over zijn hond en viel achter over mij nam hij half mee omdat ik zijn broek vast hield. ik kon mezelf nog maar net op vangen. voordat ik me fretje plette. eerst raakte ik een beetje verlegen toen ik zo lag met me kond omhoog en me boven lichaam tegen die van drake aan. ik keek eventjes onzeker weg en ging op zijn benen zitten. zonder prombleem frummelde ik weer aan zijn knoop im hem open te krijgen. toen deze eindelijk open was kroop fleur er half bek af uit en snakte naar adem ze bleef op de borstkast van drake liggen en keek hem aan. 'oh meisje toch.' zei ik vertroetelend en gaf haar een aai over haar rug. nog altijd zat ik op de benen van drake. het viel me nu pas op dat hij met zijn broek open lag en dat ik zijn schattuge onderbroek kon zien.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Simon - Boyfriend emi
emi zei verder niets. 'ik bedoel... ik kan je rippen zien. en niet zoon beetje ook.' fluisterde ik onzeker en deed mijn ding.

ik pakte de dekens die achter mij lagen en sloeg deze over mijn shcouders heen. terwijl ik ging liggen en de dekens mee nam frummelde ik me onderbroek onzeker uit terwijl de dekens het zicht naar mijn dick belemmerde. eindelijk was die onderbroek uit. gentel ging ik boven op haar liggen en ondersteunde mezelf met me armen. voorzichtig probeerde ik me dick naar binnen te krijgen. oh hell, het was zo vochtig.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Rose WillowDreamer
ik glimlachte toen ik dat op gevokte gezichtje zag. met twee vingers prikte ik in zijn wangen. 'hihi.' gniffelde ik en legde me wang op zijn schouder. speels deed ik zijn knoopje en rits open en speelde dit keer iets meer en echter met zijn little bee. gewoon om hem vlink te pesten.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Yu hatue - vixx Blackwolves
ik volgde het tweetal en bleef een beetje achter lucy staan rex had ik mee genomen maar wel nogsteets aan gelijnt. hij meost wennen aan dat fretje dus kon het maar beter gelijk dan achteraf half dood vinden zoals dat konijntje.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Huna TorukaVixx
'kawaiii! lucy ken je hun!?' vroeg ik en duwde haar naar binnen toe. ik meost en zou niet uit het huis komen voordat ik een fretje had. ik keek de kamer rond en ging gelijk voor de grote gkooi staan.  'awsome!!' piepte ik blij en keek met grote puppy ogejs toe naar alle spulletjes en beestjes.

_________________
~Never Stop Dreaming~


Laatst aangepast door Timeless op ma nov 23 2015, 22:10; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: [Story-2] Is this trust? part 1   vr nov 20 2015, 15:08

Drake:
Ik voelde hoe de grond dichter bij kwam. Met een klap belande we met zun tweetjes. Ik bedoel drietjes op de grond. Plume lag op me. Me hart ging te keer hij klapte bijna uit me borstkas. Me ademhaling was weg ik wist niet goed wat ik moest doen.. ME buik tintelde best wel raar. dit was niet het beestje in mijn broek.. Ik keek op toen ze me broek verder uit deed. dit gaf het tintelende gevoel alleen maar meer kracht.. ik begon lichtjes misselijk te worden. was dit misselijkheid of? Toen me knoop open knalde kroop het beest er uit en ging op me borstkas liggen. Langzaam ontspande mijn spieren ook. Met een diepe ademhaal sloot ik me ogen. oker beest is uit me broek.. maar de tintelingen waren nog lang niet weg!

Emi:
‘’dat zijn vetjes!’ zei ik licht beledigd. ‘’ Zie je dat niet!, ben ik nu echt de enige die ziet dat ik alleen maar dikker word!;; kermde ik zachtjes en de tranen kwamen in me ogen te staan. Dit lied ik niet zien en probeerde verder te genieten van simons vingers

hij sloeg zoals altijd de dekens rond ons heen. deze keer had hij het licht niet uit zegt dus het was iets meer dan normaal. Hij friemelde wat beneden en toen hi eindelijk terug lag voelde ik hoe het beneden langzaam wijder werd gemaakt door Simons mannelijkheid. Ik begon zachtjes te wijgen en te kreunen. Het gevoell was zo fijn. ik kantelde me heupen zodat hij er verder in zou kunnen. ‘’oh! zo lekker’’ kermde i zachtjes


Bee:

‘’aah!’’ kreunde ik gefrusteerd. ‘’kom op!!!’’ zo krijg ik het niet af! zo lukt het me niet!’’ zuchtte ik en gegon langzaam echt te genieten van haar handne. I wist in de tussentijd dat ik wel moest doe wat zij zeianders zou ik helemaal niks eer van haar krijgen. Ik pakte haar hand doe rond mijn bijtje zat en zorgde dat ze hem strakker beed hield.

Lucy:

Ik had eigenlijk al stiekem een beetje contact gelegt het hun omdat ik een dierenwinkel niks vind!’’zei ik zachtjes ne werd naar binnen geduwt. Ik keek toe hoe deel rond keek/ ‘’zoek jouw beestje dan uit!’’ zei ik lachend. Terwijl i zelf ook rondt begon te lopen
Terug naar boven Ga naar beneden
Timeless
moderator
moderator
avatar

Aantal berichten : 3307
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : bamboobos

BerichtOnderwerp: Re: [Story-2] Is this trust? part 1   vr nov 20 2015, 15:25

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Olivia Featherexgirlfriend Yu
ik pakte me fretje op en knuffelde haar. 'niet meer weg lopen he fleur~' zei ik en aaide haar een paar keer. ik keek vab fleur naar drake zijn broek en glimlachte. 'leuke kleur.' zei ik en lied me fretje los. ze bleef wel op me schouder zitten. met me handen ging ik naar zijn knoop en prutste het knoppje dicht met mijn smalle vingers. zijn shirt lag iets omhoog. hierdoor kon ik zijn mannelijke beginnende buik snorretje zien. omg zo sexy! maar dat ging ik echt niet hard op zeggen! speels kietelde ik over de haartjes heen.  ik begon te gniffelen, okee nu serieus zijn, kleed hem weer aan en help hem. dacht ik maar zijn openstande gulp was te verlijdelijk. 'je gulp staat open.' plaagde ik en deed hem snel weer dicht voordat ik me echt ging beseffen dat ik zijn dick voelde met me handen toen ik aan zijn broek zat. 'kom je weer verder eten drake.' lachte ik en stond voorzichtig op en stak een hand naar drake uit.

ik liep naar de kooi toe en zette fleur daar in. zodat ze weer vijlig was en niet overal heen kon ontsnappen. vervolgens leip ik weer naar me plek toe om me eten op te eten.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Simon - Boyfriend emi
kijk nou wat je hebt gezegt lompert!! nu is ze verdrietig. goed gedaan simon... dacht ik kwaad op mezelf en zuchte. 'neee je bent niet ved!' jammerde ik en lied me hoofd naast haar neer vallen. okee ik moest me echt in houden anders was het geen sex voor mij. ik ga het wel er na zeggen jap das beter idee.

het momend dat ze haar heupen kantelde. ging er echt een vonk van hormonen door me heen. zachtjes begon ik grommend te kreunen gewoon omdat het lekker aan voelde, zo warm en zacht. met me heupen bewoog ik echt langsaam kleine slaagjes dat zig opbouwde naar lange slagen. mijn ademhaling zat echt hoog. ik brobeerde haar zo veel mogelijk te lief kozen en te knuffelen of te zoenen. terwijl ik gentel door bleef bewegen met mijn heupen. ten ze kreunde dat ze het lekker vond begon ik te glimlachen.

_________________
~Never Stop Dreaming~


Laatst aangepast door Timeless op vr nov 20 2015, 15:38; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: [Story-2] Is this trust? part 1   vr nov 20 2015, 15:36

Drake:

INeens deed ze me knoop weer dicht. Ik wilde haar tegen houden. Maar het lukte niet . Vera was op een van em handen gaan zitten omdat ze wilde knuffelen. Stomme oude hond!.I sloot me ogen om me humeur weer  naar beneden te krijgne.. Ik was op dit moment te.. wacht hoe noemde je dit? blij?? gelukkig? truly happy? mee dat kom niet!’’ Je gulp staat open’’ me ogen werd groter ik schoot omhoog en botste bijna tegen plume op. Ik wist me zelf nog op tijd tegen te houden/ Ze deed hem dicht en stond op gelukkig borg ze dat beestje op en ging terug zitten. Grommend ging ik terug op me plek bij de openhaard zitten en probeerde het gelach van mijn super blij oma te nergeren.]
]

Emi:

‘’oh, ah ah simon!’’ kreunde ik terwijl ik zijn haren vast greep. Ik sloot me benen rond zijn heupen. ‘’I love you!’’ bracht ik tussen het gekreun uit. hij was zo heerlijk! alles aan he was geweldig. Ik genoot van elke aanraking elke lichamelijke beweging elke ademhaling op mijn lichaam zijn warmte. Maar ik moest echt gaan bewegen als ik hier van wilde afvallen ‘’Simon mag ik boven op’’ vroeg i kvoorzichtig
Terug naar boven Ga naar beneden
Timeless
moderator
moderator
avatar

Aantal berichten : 3307
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : bamboobos

BerichtOnderwerp: Re: [Story-2] Is this trust? part 1   vr nov 20 2015, 16:06

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Olivia Featherexgirlfriend Yu
ik lachte samen nog even na met zijn oma aan tafel en wees af en toe naar drake. 'hihi, ja zoon grote bobbel zou je neit meer zien in zijn broek denk ik.' gniffelde ik zachtjes naar de oude vrouw en at en stukje van het ei prutje op. 'mmmh, zo lekker.' nomde ik en kauwde aandachtig op me eten.

na het eten borg ik het overige voedsel op in de koelkast zodat we er morgen nog van konden eten en warm maken. daarna wasde ik de gebruikte bordjes af en gaf ik wat kroepoek in kleine stukjes aan me fretje fleur. 'drake ga je even stofzuigen er licht overal haar. van je honden.' zei ik met een lichte dwang in me stem. en trok het stopte uit de gootsteen zodat het overige water weg kon.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Fleur - Fret van olivia
ik staarde naar de jongen en het eten vat van de het bordje naar zijn mond ging. noooo ik wilde ook een stukje! gewoon een stukje! eentje! piepte ik en begon heen en weer in em kooit te rennen. totdat ik een plekje vond met een beter uit zicht op het bord. 'iiieek prr!' zei ik tegen de jongen en snuffelde met me neusje tussen de tralisch door.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Simon - Boyfriend emi
'doe niet zo mal.' zei ik zachtjes en bleef op haar liggen. 'i'm the man here.' fluisterde ik en glimlachte. *beweegt verder*

_________________
~Never Stop Dreaming~
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: [Story-2] Is this trust? part 1   vr nov 20 2015, 16:18

Drake:

Ik ad met een grumpy face me eten op en probeerde me oma en plume te nergeren! Ik.. was misschien niet de grootste daar benede! maar het ging er om wat je er mee deed!. dat zei leo dan altijd.. terwijl.. hij.. niet zo… okey!! oke niet over na denken gewoon eten genieten. Toen me bord leeg was wilde ik naar bed lopen maar hoorde plume ineens roepen dat moest stofzuigen omdat er haren lagen. ‘’nouhou!’’ gromde ik en bakte de  bezem. Ik vond stofzuigen zo niet leuk. daarom bezemde ik het huis eerst. waarna ik stofzuiger pakte

Oma:
Ik kon me geluk niet op. helemaal toen ze drake aan het schoonmaken kreeg ik tikte haar ana. ‘’we hadden hem in jaren niet zo gezien!’’ lachte ik zachtjes. Ik pakte een foto boek en plukte er een foto achter war Drake super trots met de theedoek stond te zwaaien met daarachter zijn moeder die moeite most doen om de theedoek terug te krijgen/ ‘’hier moest hij perse helpen met afdrogen anders kon hij zijn mama niet bedanken dat ze hem van school gehaald had. Het duurde zeker 40 minute voor de de theedoek uit zin handen hadden (rond de leeftijd Cool

Emi:
‘’But I like that!’’ kermde ik zachtjes. ‘’please aah! ah! oh!’’ hij had precies een plekje gevonden dat lekker was. Ik boorde me nagels in zijn rug. ‘’please’’
Terug naar boven Ga naar beneden
Timeless
moderator
moderator
avatar

Aantal berichten : 3307
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : bamboobos

BerichtOnderwerp: Re: [Story-2] Is this trust? part 1   vr nov 20 2015, 16:48

Plume
'Ik was af dus jij stofzuige!' Benadrukte ik. Ik legde de borden weg en ging de theedoek op. Zijn oma kwam met een fotoboek aan gezet. Ze vertelde over haar kleinzoon en stond helemaal te stralen. 'Wat is er met zijn ouders gebeurt? Zijn ze overleden? Of gescheiden?' Vroeg ik zachtjes in de hoop dat drake er niet hoorde. Misschien gewoon omdat ik het een beetje onbeleefd vond om er naar te vragen. 'Awh wat een dotje!!! En dat haar! Zo schattug!' Lachte ik en wees naar de kleine drake. Na dat we wat foto's hadden gekeken en drake had gebezemd en gestofzogen zette ik thee voor de oma van drake en pakte me fretje weer. Ik deed haar in me shirt en ging op de bank zitten. We kletste wat en dronken onze thee op. Ik gaf Fleur een droog buskwietje. Die deze op ad in me shirt. Zachtjes sloop ik naar drake zijn kamer toe waar hij waarschijnlijk in bed lag of iets. K schoof de deur open en spiekte sneekie door de gleuf van de deur heen naar wat drake aan het doen was.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Mellanie Yume-Dreamer
'Awh, misschien kun je warme soep maken?' Glimlachte ik en staarde naar me scherm. 'Staat er niet in je contract dat je minstens een stevige maaltijd nodig hebt?' Vroeg ik me af. 'Wel goed voor jezelf blijven zorgen he.' Zei ik en keek hem liefjes aan. Ik luisterde naar zijn heerlijke stem en zorgzaamheid. 'Je bent zo lief.' Fluisterde ik en maakte een hartje met me handen. Setto is bijna jarig en ik heb vandaag zijn uitnodiging binnen gekregen. Nouja uitnodiging. Heheh is voor de dreamer groep. We hebben samen gegeten op de dag dat je weg was. Was best gezellig met iedereen. Ik hoop alleen dat ik van me oom mag gaan. Dan kan ik jouw teminsten zien. Je komt toch wel he?' Vroeg ik en wachte op antwoord. Jay vroeg of hij moest zingen voor me. Ik knikte 'Mmh, ja!' Zei ik liefjes en verplaatste me laptop en beer zodat ik lekker lag. Mischien kreeg hij wat inkijk of andere leuke dingen te zien in me gevecht met de laptop en dekens but i dont care <3 hij had me tenslotten al naakt gezien.

Delle
De vrouw deed het hok open en lied de beestjes zien. 'Daawwwwhhh zo lief!' Zei ik en wiebelde met me vinger naar de beestjes. 'Vertel vertel over de beestjes!' Vroeg ik bewonderend en wees naar een van de fretje die als een van de eerste op me af kwam. Deze pakte me vingertje vast en likte er aan. 'Daawwwwhhh' okee ik was meteen verkocht.

Yu
'So.... Dus je komt hier vaker? Heb je nu ook zoon beest thuis naast je bunny?' Vroeg ik toen ik ontdekte dat ze Lucy al kende en ze al kontrakt met haar hadden gehad. Ik hield echt niet van knaagdieren. Die konijn ging nog, maar kleiner dan een fret moesten ze niet worden! 'Fuuk!' Gilde ik bijna van schrik toen zoon klein kindje een beest naar me toe hield die op me wilde klimmen. 'Doe maar niet.' Zei ik oncomfortabel. En ging aan de andere kant van Lucy staan. De rillingen liepen gewoon over me rug heen! Maar rex was degelijk wel in dat mormel geintreseerd. 'Nee rex lief zijn voor fretje!' Zei ik en trok hem naar me toe.

_________________
~Never Stop Dreaming~


Laatst aangepast door Timeless op ma nov 23 2015, 22:14; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Timeless
moderator
moderator
avatar

Aantal berichten : 3307
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : bamboobos

BerichtOnderwerp: Re: [Story-2] Is this trust? part 1   vr nov 20 2015, 16:56

Simon
'No.' Kreunde ik en legde me hoofd naast haar neer. Ik bleef bewegen en genoot zo onmens veel van haar gekreun. Ik hield dit tempo aan en veranderde niet van plek. Ik kwam echt na lange na nog niet misschien omdat ik minder geprikkeld werd dan andere jongens. Als ze kwam zou ik rustig nog zachtjes na bewegen. En haar overal kussen en knuffelen. Tot dat het me te lekker werd en ik echt door wilde bewegen alles stond nu zo veel strakker. Dat ik iets meer gevoel kreeg down there. 'Ah' gromde ik

_________________
~Never Stop Dreaming~
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: [Story-2] Is this trust? part 1   vr nov 20 2015, 19:24

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Drake: - VIXX
ik lag in bed met de honden rond me heen, Ik had Eva in me arme geslagen en me gezicht in haar vacht geduwd. Ik lag stiekem te slapen met een glimlach op megezicht.

Oma drake:

Ik glimlachte maar die verdween toen ze naar zijn ouders vroeg. ''Hij zal het zelf vertellen als hi da twil'' zei ik en staarde verdrietig voor me uit. toen ze zelf ook naar de slaapkamer gingen. besloot ik ook op mijn oma gangentje naar de slaapkamer te waggelen en daar in slaap te valleb


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Eameam: - Dreamer
Ik mocht echt niet boven op! dna viel ik nie.. ''aaah!'' ik spande me spieren in me buik aan. ''oh Simon I love you!' kermde ik terwijl me spieren zich aan spande rond Simons mannelijkheid. Ik lied me arme en benen zakken. Ik lag bezweet onder simon en genoot van zijn gzicht maar hij ging door. weer had ik ehm niet kunnen bevredigen. ZIE KOMT OMDAT IK ZO DIK BEN DAAROM MAG IK NIET BOVEN OP!. Ik hapte naar adem en begon weer te kreunen ik wilde dat simon door ging tot hij klaar zou komen. ook al zou het lang duren. want ik wist dat hij niet de snelste was. alelen ik wilde ook wat doen hem helpen en zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Timeless
moderator
moderator
avatar

Aantal berichten : 3307
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : bamboobos

BerichtOnderwerp: Re: [Story-2] Is this trust? part 1   vr nov 20 2015, 19:38

Plume
Ik liep langs zijn bed been en legde een vinger op me mond toen de hond naar me keek. Ik kroop zachtjes bij drake in bed en schoof de dekens over me heen. Fleur kroop uit me shirt en ging lekker op de dekens liggen tot een pluizig bolletje. Zo samen in bed liggen was lang geleden. Meestal sliep drake op de bank of iets maar dit keer niet misschien omdat ik zo lang was weg geweest.

_________________
~Never Stop Dreaming~
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: [Story-2] Is this trust? part 1   vr nov 20 2015, 19:55

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Drake: - VIXX

ik hoorde iets in het huis. De honden blafde niet dus dat konden 3 dingen bewegen. oma die slaapwandelde.. Plume die dingen uit de koelkast jatte of.. ME OUDERS!. Ik schoot omhoog van blijdschap. Ik viel uit bed en stompelde naar de kamer toe waardoor ik bijna alles mee te nam in mijn val. Ik was zo blij dat ze thuis waren. ''Ma!'' riep ik blij en ze waren ook echt thuis. Ik wilde haar zo graag omarmen. Maar ze duwde me naar achteren toe. ''Drake.. niet nu'' gromde ze boos. Ik stopte met lopen en keek ze aan. ''wat is er dan?'' vroeg ik voorzichtig en keek ze aan. ''Het is 1 jaar geleden!'' Zei ik verontwadigd dat ik niet naar hun toe mocht lopen. Ik zag hoe me pa de koelkast leeg haalde en alles op at alsof he tvan hem was. ''pa? dat is niet van ons'' zei ik lichtje nerveus. Ze nergeerde me beude enn begonn het huis door te lopen. ''Pa ma?'' probeerde ik nogmaals maar ze nergeerde me weer. Me ma duwde me aan de kant en liepen naar omas kamer. ''Ze slaapt'' ik pakte de hand van me ma beed zodat ze niet door zou lopen. Meteen zwaaide ze haar hand ruig weg. Ik voelde me hand tegen de muur aan komen. Het deed niet zeer. Maar wat wel zeer deed was dat ik ze niet aan mocht raken. Ik had ze zo gemist. I kbegon op me lip te bijten. ''Ik ben blij dat jullie terug zijn'' probeerde ik nogmaal/ ''jongen zwijg gewoon'' gromde me pa. Toen hij zijn mond open deed kwam er een walm van zware alchohol naar buiten toe. ''Ga anders even slapen dan zoeken we morgen naar het geen wat jullie willen'' ik probeerde steeds dichter bij te komen. ''Drake kappe we zijn niet terug voor jouw'' gromde me ma. Ik beet me lip aan de binnenkant stuk. ''ma'' kwam er uit met een piepend stemmetje. Ik wa echt geraakt. helemaal toen ze begon over het geld, ''Waar is dat verdiende geld van je.. heh? waar heb je alles verstop! geef het ons nu!'' begon ze. ''Ma? waarom?'' Ik keek toe hoe ze alle deurtjes vna de kasten open trokken en er alles uit gooide. ''we hebbne geen geld!'' probeerde ik. ''Zwijg dat hebben je wel. We hebben je zien optreden. Daar heb je geld meer verdien geef ons dat! nu!'' snauwde ze boos. ''We hebben echt niks mama!'' Ik keek toe en zag hoe het huis langzaam in puin veranderde. Toen me ma zich verplaatste naar de openhaart stapte ik op haar af ''stop alsjeblieft we hebben niks echt niks!'. Toen me ma me aankeek. vol haat voelde ik me ogen prikken. ''Je bent niks! We hadden je nooit moeten krijgen! En toen je iets waard werd voorons gaf je het op!'' Ik blies me wangen op. ''Omdat het geld jullie veranderde!'' riep ik nu geraakt terug. ''Je bent niks waard alleen als je geld voor ons verdient'' riep ze hard. ''We hebben niks! mama luister!''  ineens pakte ze het perselijne beeldje van de openhaart af. Ze haalde haar arm naar achtere en wilde het kapot gooien. ''NEE! Dat is van oma! das haar geld! dat kan je niet pakken!'' ik gooide me zelf voor me moeder en pakte haar hand beet. ''Als je dat mee neemt kon oma niet naar de dokter!'' jammerde ik terwijl ik het beeldje beet probeerde te houden. ''ZE gaat toch we ldood! dis aan dit geld heeft ze niks! Wij kunnen er nog van leven'' snauwde ze terug en dwude me steeds weg. dit deed echt zeer. ''Ik heb dagen niet gegeten om dat beeldje te vullen!'' piepte ik met tranen in me ogen. ''Had je nog minder moeten eten want je leeft nog!'' De vurige blik in de ogen van me moeder branden in me ziel Elke seconden voelde me me steeds kutter voelen.  Ik pakte haar hand beet. ''Stoppen! Ik miss jullie kom alsjeblieft terug! ik ga werken en geld verdienen! laat ons niet weer in de steek!. Ik zorg voor geld! Ma! ik houd van je! please ga niet weg! niet weer! blijf. Als geld het probleem is ga ik heel hard werken!'' Ik hing aan haar arm. om er voor te zrogen dat het beeld niet kapot gegooit werd. ''Ik wil niet bij jouw wonen. op de dag dat je geboren werd.. moest ik al over werken! En dat kan je nooit meer goed maken. Alles wat ik toen heb moeten missen door jouw! kan jij niet meer bij verdiene met je mizerige leventje!/ misshien moet je nog maar minder eten! want voror ij zie je er nog een beetje te levendig uit!'' Daarna voelde ik de hand van me moeder tegen me wang.  van schrik lied ik haar los. Met een klap viel het beeldje op de grond en bezaaide de vloer met geld. Als ee nstel vossen vielen me ouders naar het geld toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Timeless
moderator
moderator
avatar

Aantal berichten : 3307
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : bamboobos

BerichtOnderwerp: Re: [Story-2] Is this trust? part 1   vr nov 20 2015, 20:11

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Fleur - Olivia's fret
ik hoorde veel bepaal en schrok wakker. Als een dolle sjeesde ik over het bed heen en trok aan Olivia's haren. 'Wakker worden wakker worden!!! Er zijn anderen!!' Piepte ik maar ze werd niet wakker. Als een bal rolde ik van het bed af en belande op de grond. 'Oef...' Ik schudde me lijfje en kroop over de grond heen. 'Oeeh eten eten! Wacht vreemde!' Ik verstijfde even toen ik naar de koelkast keek. 'Hey!! Dat is van mij!' Piepte ik en beed in zijn been. Zodra hij bewoog  rende ik er vandoor. Richting drake terwijl ik alle troep ontweek. Ik kroop via de buitenkant van zijn pyama/jogging broek omhoog en verstopte me in zijn kapigon. Meteen dook ik in een toen ik een vlink gekletter hoorde. 'Kwiek...' Piepte ik bang ik voelde dat hij zich niet prettig voelde en zodra die rare mensen uit zicht waren begon ik hem te knuffelen in zijn nek. 'Prrrh' zei ik bijna troostend.

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Olivia Feather - exgirlfriend yu
Ik werd wakker van het getrek aan mijn haren maar sloeg mijn fretje weg. Wilde een keer echt goed slapen na die nachten buiten. En toch bleef ik wakker gehouden worden door iets. Door een slecht gevoel, door geluid, door gerommel. Langsaam ging ik recht kn het bed zitten en luisterde even naar de gesprekken die ik half kon mee luisteren. Ik sloop naar de deur en zag twee volwassen mensen niet dat ze er veel ouder uit zagen. Plots viel het me op wat voor gaos het in huis was alles lag overhoop. En de koelkast was open dat kon ik nog net zien. 'Hey! Wat is dit!' Schreeuwde ik zelf verzekert en maakte me groot. 'Ga ergens anders dingen stelen diefen!' Gromde ik en dacht dat het een soort van inbrekers waren. Met een gebalde vuist liep ik van me deur vandaan.

_________________
~Never Stop Dreaming~
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: [Story-2] Is this trust? part 1   vr nov 20 2015, 20:36

Oma drake:

Ik stond op van alle herry. I kdaht dat het inbrekers waren. maar toen ik zag wat er gebeurde. Hoopte ik dat het echte inbrekers waren en niet zijn ouders. Ik verstijfde in de deuropening. Me oude lichaam wilde niet echt meer bewegen.  Naast me hoorde ik plume stem ik pakte haar arm beet en hield haar tegen.''plume nee'' zei ik voorzichtig. ''Ze zullen je pijn doen en dan zou drake het zichzelf nooit vergeven''

[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]
Drake: - VIXX
Ik hoorde plume maar keek niet om. Ik staarde naar me ouders die als gestoorde dieren elke cent  van de grond raapte en op stonden. ''We moeten meer!. Zo kunnen we niet eens terug!'' gromde ze terwijl ze het gespaarde geld van oma telde. ''Ma! Blijf dan!'' jammerd eik terwijl ik trillend op me benen stond met me hand nog steeds tegen me wang aan. Ik voelde nog niet door alle spanning dat Fleur in me nek zat. ''Blijf even! slaap er een nacht over! ik wil jullie niet weer verliezen, Ma! ik houd van jullie! ik zal alles voor doen! blijf!'' Ik bleef het proberen maar het leek niet te helpen. Ik zag hoe me pa de bank kapot sneed met een mes om daar in te kijken voor geld. ''We gaan ze hebben niks meer'' zei hij nors en rechte zijn rug. ''Waar is dat kut beest dat me net beet!'' snauwde hij woedend en de eerste die hij zag was Rave. Die onschuldig toe keek. Met zijn hak trapte hij hard tegen zijn nek en schouders. ''Als je niet oppast verkopen we jouw vlees voor geld!'' gromde hij en hees het mes op waarmee hij net in de bank gekeken had. Samen liepen me oduers naar de deur. Voor ze weg gingen draaide me moeder zich nog een keer om. Ze haalde een ketting uit haar jas zak en smeet deze naar me hoofd toe. ''Dit ding is net zo veel waard als dat jij bent..Hopeloos stuk vuil!'' Met een klap viel de deur dicht.''mam, please, I still love you'' DE tranen begonnen nu echt te stromen. De ramen trilde na van e harde klap van de deur. Ik zakte op me knieen naast Rave. Op dat moment voelde ik ook Fleur die me begon te knuffelen. Ik pakte haar uit me nek en sloot haar in me arme waarna ik me hoofd in de vacht van rave lied vallen. ''Het spijt me! dat ik je niet kon beschermen'' huilde ik zachtjes, Me ouders waren me alles. Waarom konden ze niet blijven. Waarm had het geld hun in hun macht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Story-2] Is this trust? part 1   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Story-2] Is this trust? part 1
Terug naar boven 
Pagina 5 van 50Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Is this real? part 2
» Nightwell story
» Is this real? Part 4

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
cursedsoul forum :: verhalen :: 1x1 / Groep :: Is this real-
Ga naar: