forum voor iedereen die van manga en anime houd X3
 
IndexKalenderZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Onverwachte wending op onze vakantie

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1 ... 33 ... 63, 64, 65, 66, 67  Volgende
AuteurBericht
yumi2208

avatar

Aantal berichten : 2561
Registratiedatum : 23-06-15
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Onverwachte wending op onze vakantie   za jul 25 2015, 18:53

Marlon:

ik lachte over hoe Kai uit het zwembad probeerde te komen. hij leek net een baby zeehondje. ik stond ook op en klom er uit. gelukkig deed drank nooit zoveel met mn coordinatievermogen en kwam ik er zonder problemen uit. eenmaal eruit voelde ik aan mijn zakken, zonder enige reden eigenlijk, maar ik kwam er achter dat er wat in zat. ik kreeg een hartverzakking! voorzichtig pakte ik mn mobiel uit mn zak. 'en nu doet ie het dus helemaal niet meer hea... ' zei ik met een zucht ... 'morgen maar een nieuwe komen dan' hield mn hand uit naar Kai. ' kom laten we gaan'

Chen:

ik moest lachen om kai, normaal zo gecontroleerd in zn bewegingen en nu alles behalve dat. ik klom ook het zwembad uit en schudde mn haar heen en weer als een hond om het wat droger te maken. Toen Marlon dr telefoon uit dr zak haalde voelde ik voorzichtig of ik ook zo'n actie had. maar gelukkig had ik de mijne in de dorm gelaten. Niemand had zn telefoon bij zich, tenzij chanyeol mee was gegaan... die gast is het meest verslaafd eraan. ik hielp Luhan en Xiumin ook de kant op en we besloten terug naar de dorm te gaan. 'er staan altijd standaard taxi's voor dus we hoeven er ook geen te bellen' zei ik en we liepen terug naar de taxi's toe
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Onverwachte wending op onze vakantie   za jul 25 2015, 19:02

kai:

ik pakte malrons hand en stond op. De rit in de taxi was misschien kort maar zeker dat ik er kon slapen!. We kwamen aan. doorweekt nat en dronken!. Wie liepen naar bovne toe. Ik had me arme rond marlon heen geslagen om haarte begeleiden maar volgens mij was zei de gene die mij gebeleide. Ik liep naar de kamer toene probeerde haar mee te krijgen.

Lennie:

Chen wapperde zijn haren. ''Heeey'' lachte ik en bedekte me gezicht. ''lekker dan! net of ik niet al nat genoeg was!''.

in de taxi was het aardig stil. Ik zat voor in bij kai en marlon. Maar kai sliep..

In de dorm aangekomen liep ik naar de slaap kamer van baekhyun en chanyeol maar biede waren ze er niet. Ik moest dus alleen slaepn. misschein ook niet verkeerd. Met moeite porbeerde ik me BH los te maken. God hij is nat en de sluiting zat goed vast.
Terug naar boven Ga naar beneden
yumi2208

avatar

Aantal berichten : 2561
Registratiedatum : 23-06-15
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Onverwachte wending op onze vakantie   za jul 25 2015, 20:21

Chen:

ik zat met Xiumin en Luhan in de taxi en kwam er nu pas achter hoever ze van het padje waren. we liepen de taxi uit en ik had moeite ze de trap op te krijgen. Ik wou Kai om hulp vragen maar zag dat hij zelf ook moeite had en door Marlon naar boven begeleid werd dus dat werd om ook niet.. en Lennie was al boven. 'yah! laat me maar alleen met 2 dronkenlui' riep ik ze nog na. het duurde even tot ik ze boven had, maar het is me gelukt. ze konden zelf hun kamer wel vinden vond ik en liep naar mn eigen kamer maar zag Lennie in de deuropening ergens moeite mee hebben. ik klopte op de rand van de deur en liep naar binnen 'gaat alles goed hier? ' zei ik met een lach.

Marlon:

Kai sloeg zn arm rond me, en ik wikkelde mn arm om zn middel om hem naar de dorm te kunnen begeleiden. Eenmaal binnen liep Kai naar de slaapkamer toe en probeerde me mee te krijgen. Ik was te uitgeput om er wat tegen te doen. Ik wou nog steeds tijd met Lennie door brengen, maar het was al laat en ik was uitgeput, en klaar voor bed. in de kamer plukte ik mn kletsnatte kleding uit, wat een stuk lastiger was dan verwacht. 'jongiinn~ can you help me~' vroeg ik em
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Onverwachte wending op onze vakantie   za jul 25 2015, 20:51

lennie:

Ik draaide me om en zuchte. ''Krijg me bh niet los. de sluiting is nat geworden en zit klem'' zuchte ik. HEt water had me goed doen ophelderen dus had niet echt meer last van de acholhol. Maar dat zou wel komen als ik weer op bed lag. In de tussentijd was ik nog steeds aan het kloten met me BH, Dat ding moest uit ik ging echt niet slapen met dat ding aan! echt niet! voor geen goud.

Kai:

Marlon kreeg haar kleding uit. ik de mijne ook niet. Viel steeds half om. Wauw.. okey misschein kon ik niet zo goed tegen drank. Me lichaam was van het pad je af. Maar toen marlon me om hulp vloog schoot ik meteen toe. Ik pakte haar hemd beet en probeerde hem omhoog te terekken over haar hoofd hene. DE eeste keer faalde het dik. De tweede keer lukte het. Ik begon zachtjes te lachen. Als ze een hotpants aan had ging ik me best doen om haar knoop los te krijgen maar het lukte niet echt. en haar zo uit kleden wond me op. wat ik echt heel irritant vond nu. Ik wilde haar gewoon uitkleden meer niet! mind stop it!.. ik glimlachte en moest echt me moeite doen niet te lachen
Terug naar boven Ga naar beneden
yumi2208

avatar

Aantal berichten : 2561
Registratiedatum : 23-06-15
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Onverwachte wending op onze vakantie   za jul 25 2015, 22:14

Chen:

ik moest om dr lachen, maar had ook wel met dr te doen. ik slikte een paar keer en liep naar dr toe. 'moet ik je anders helpen?' vroeg in nerveus... ik wou niet dat ze iets verkeerds er achter dacht. 'en vind je het erg dat je alleen op de kamer bent vannacht? anders wil ik ook best wel hier slapen hoor, luhan en xiumin zijn samen op een kamer en marlon en kai ook, dus wij kunnen ook wel samen... maar allleen als je het wilt hoor' begon ik te ratelen... waarom was ik zo nerveus!

Marlon:

Kai hielp me uit mn hemd, de eerste keer mislukte dramatisch, de 2de keer hadden we succes. ik begon te lachen. hij had ook moeite met zijn kleren, dus ik pakte de onderkant van zn shirt vast en trok deze omhoog. ik kon niet heel ver helpen.. aangezien hij veel groter was dan mij, maar he! alle hulp is welkom op het moment haha. toen begon Kai aan mn hotpants te friemelen om mn knoop los te krijgen wat met enige moeite ging. ik lachte en hielp hem mee, toen die ook eindelijk uit was hielp ik hem met zn riem en broek aangezien ik iets meer controle over mn lichaam had dan hij op het moment. daar stonden we dan, alleen in ons ondergoed wat ook zeik nat was. ik lachte naar hem en gaf een zoen en wikkelde mn armen om zn nek
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Onverwachte wending op onze vakantie   za jul 25 2015, 22:23

kai:

Drop the beat.. Ik.bedoel.breathe. Me ademhaling werd een stuk zwaarder langzamer toen marlon haar koude bijna naakte lichaam tegen me. aandrukte. Ik wankelde een beetje eb hield haar beet. " Laten we gaan slapen!" Zei ik zacht en duwde haar op het bed. wat .iet de bedoeling wwas geweest. "sorry!" Zei ik meteen en me.ogen werder groter. Maat uiteindelijk duwde ik haar op het bed en.ging achter haar liggen. Ookal wilde ik meer ik moest me.inhouden. " Goodnight!" Zei ik zacht. Ik wilde lepeltje lepeltje lig gen.met haar.

Lennie.

Ik glimalchte en draaide me bijna naakte rug naar chen." Als je wilt. Graag" Mer beide handen hield.ik me bh van vore beet zodat ald hij los gaat hij niet meten afsprong en ik naked boobs voor chen zoi staan. (Explain hoe.hik het openmaakt dan kan ik daar op reageren. huehue)

Toen me bh los was begon chen ecbt te ratelen. Ik probeerde her bij te houden. " Ik denk niet dat baekhyun graag een.natte jongdae in zijn bed heeft glimlachte ik. Maar precies op dat moment. Kwam de hoofdpijn en duizeligheid op. Waarom.dat ik dar ineens had wist ik niet. Maar de tranen spromgen me dik in.de ogen. ik.begon te wankelen..Holu krisus was wrong with me!!(Heb noh steeds me bh beet met me hand)
Terug naar boven Ga naar beneden
yumi2208

avatar

Aantal berichten : 2561
Registratiedatum : 23-06-15
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Onverwachte wending op onze vakantie   za jul 25 2015, 22:46

Marlon:

we lagen op bed. ik lag op mn zij met mn rug naar Kai toe, sorry jonge maar ik lig het lekkerst op mn linkerzij. ik voelde dat hij achter me kwam liggen en wat ik had nu behoefde aan gewoon simpel lepeltje lepeltje te liggen. ik schoof iets verder naar hem toe en pakte zn hand en legde deze op mn onderbuik net boven mn ondergoed. ik liet een diepe zucht uit 'goodnight jongin' zei ik en viel bijna meteen inslaap. ik was echt kapot moe, want dat gebeurt bijna nooit..

Chen:

ik nam diep adem en begon te besturederen hoe ik in hemelsnaam dat ding los kreeg. Ik heb geen ervaring ofzo over hoe dat moet! Het leek simpel genoeg.. wat haakjes en oogjes die inelkaar haakten. ik begon er wat aan te friemelen maar had geen succes. Hoe kunnen sommigen dit met 1 hand en zonder te kijken! ik weet niet eens meer wat ik aan het doen was maar in eens schoot ie los! yes succes!

ik wou op dr reageren dat Baekhyun toch een paar dagen weg bleef en het niet zou weten, maar in eens begon ze te wankelen en had ze tranen in dr ogen. ik begeleide dr snel naar bed toe en ging wat water halen. ik zat naast dr en gaf haar het water. 'woah wat was dat net. alles goed?' vroeg ik bezorgt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Onverwachte wending op onze vakantie   za jul 25 2015, 22:52

Kai:

Eindelijk lag ik achter haar. Me ene arm ondr haar nek de andere over haar heen geslagen. Me hoofd duizelde een beetje maar ik was zo gelukkig. Ik kroop heerlijk tegen der aan. haar warme rug voelde zo zijn aan tegen mijn buik. Zachtjes drukte me me gezicht tussen haar schouderbladen en gaf haar tedere kusjes. Ik glimlachte en haalde diep adem. Haar lichaam tegen me aan en haar achterwerk op mijn kruishoogte stiemuleerde mijn gedachte te erg. Ik beet op em lip toen ik een erectie op voelde komen. Dit kon hij niet menen!!. Het werd zo erg dat ik merkte dat ik marlon ging poke( Ja dat gebeurd echr als een jonge een boner heeft)

Ik zuchte en deed heeel langzaam me kont naar achtere zodat ik har niet meer zou raken. Dat ad ze tovh nie tdoor gehad!! Toch?!!. Ik hoopte het heel me boner dat ze het niet gevoelt had. Het ergste was nog... Hij wilde niet meer weg gaan. Het werd alleen maar erger. Ik trappelde zachtjes me tme voeten iit frustratie. Er ontsnapte een wanhopig piepkreuntje uit me mond. Dit kon hij toch niet memen!!!. Hij wilde maar niet kalmeren. Ik draaide me onderlichaam richting het matras en hield me adem in. Maar zelfs dat werkte nu niet.


De hand die boven op marlon lag verlegde ik toen ik op me buik gerold was met me onderlichaam. Ik had hem... Tegen haar borsten aan gelegd. Toen ik voor de tweede keer wanhopig spartelde wreef me hand over haar borst heen.


lennie:
Ik glinlachte zachtjes. weetje hie erg ik genoot van zijn opzekerheid. en voorzichrigheid waarmee hij bezig was. Hij jad nog veel te leren!!


Chen begeleide me naar me bed toe. Me hoofdpijn ging niet weg. mn vervroegde kater ofzo??.chen ging weg en ik.probeerde een.groot hemd aan te trekken. Deze had Chen kwam terug met water en kwam naast me.zitten.Hij was ook.aardig doorweekt. Ik pakte het glas water sen zette deze op de grond. Inplaats van te drinken lied ik me voorzichtig tegen hem aan zakken. "Blijf je hier" Vroeg ik zacht terwijl.ik tegen hem lag
Terug naar boven Ga naar beneden
yumi2208

avatar

Aantal berichten : 2561
Registratiedatum : 23-06-15
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Onverwachte wending op onze vakantie   za jul 25 2015, 23:02

Marlon:

Ik sliep nog niet echt en voelde iets me poken van achter, ik dacht er niet zoveel van maar toen Kai begon te woelen en te doen, bezefde ik me wat het was. ik kreeg een glimlach op mn gezicht. op dit soort momenten had ik geen moeite met een meid zijn, daar had je tenminste niet 1 2 3 door als die opgewonden was. toen zn gespartel en gedoe was zn hand tegen mn borst aan gekomen, niet dat ik het erg vond maar Kai kennende, vond hij dit zelf best erg denkend dat ik nog steeds sliep. ik besloot maar te laten weten dat ik wakker was. Ik vond het ook zo sneu om hem zo te laten. 'need some help jongin?' vroeg ik zacht terwijl 1 van mijn handen naar zn kruis ging en het zachtjes begon te strelen. 'ik ben te moe om all the way te gaan, maar dat betekent niet dat ik je neit kan helpen met je probleempje' zei ik tegen hem

Chen:

Lennie zakte voorzichtig tegen me aan en vroeg of ik hier bleef. ik legde mn arm over haar schouder heen 'ja tuurlijk blijf ik hier' zei ik zacht terug. we bleven even zo zitten maar et bed werd alleen maar natter en was nu al niet meer echt slaapbaar. 'gaat ie weer? dan trek ik snel even wat droge kleren aan' vroeg ik aan dr
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Onverwachte wending op onze vakantie   za jul 25 2015, 23:10

kai:

Ik was weer omgedraait. Ik voelde een hand op me kruis en marlons stem. Ik wist niet hoe ik.moest reagere.. of wat ze wilde. maar me boner verwelkomde haar mer veel liefde.Ze zei dat ze me graag wilds helpen. fak wat moest ik doen!! Ze bleef me.kruis aaien en ik vegon langzam naar lucht te happen. ik.durve haar niet aan tekijken of iets. dit kon ik haar toch nie tlaten doen!!!. maar de drang en achohol had een te hoge percentage dat ik.haar uiteindelijk begont e zoenene dn me heupen verder in der hand drukte. "Please help me" Zei ik met een zware stem.


Lennie
Ik voelde het bed helemaal nat worden.Chen.besloot om.zich om te kleden en ik besloot om naar eem ander bed te gaan verhuizen. het bed was helemaal.nat door chen.Was ik nier de gene die de dingen nat moest krijgen?. Ik ging op baekhuins bes zitten in de hoek en wachtte tot chen terug zou komen. ik wilde naast hem.liggen. Maar of hij dat durve kon ik.echt niet inzien
Terug naar boven Ga naar beneden
yumi2208

avatar

Aantal berichten : 2561
Registratiedatum : 23-06-15
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Onverwachte wending op onze vakantie   za jul 25 2015, 23:21

marlon:

ik hoorde nog net niet zn laatste zelfcontrole breken, maar hij hield het echt niet meer. Hij begon me te zoenen en zn heupen verder tegen mn hand aan te drukken. na even brak ik de zoen en  ging rechtop zitten in bed. 'ofcourse i'll help you' zei ik tegen hem. ik pakte de kussens en zette deze tegen de hoofdplak aan van het bed, en duwde kai er tegen aan zodat ie half zat in bed. is maar goed dat we alleen met ondergoed aan in bed lagen, scheelde hoop werk. ik zoende hem weer, dit keer met tong en al, en ging voorzichtig met mn hand in zn bokser. Man hij was hard! had vast ook wel wat met het alcohol in zn systeem te maken. ik wikkelde men hand om hem heen en begon voorzichtig en langzaam op en neer te bewegen. hehe kan ik lennie nu wel goed vertellen hoe groot ie nu was~! 'just sit back and ejoy'

Chen:

ik kwam terug met droge kleren en een handdoek op mn hoofd om mn haar wat verder te drogen. Lennie was al van bed verwisseld. dr haar was nog best nat, dus besloot de handdoek op dr hoofd te leggen en het droog te maken. 'slaap jij in baekhyuns bed, dan slaap ik wel in het andere bed.' zei ik zacht tegen dr. 'of wil je ze tegen elkaar aanschuiven voor vanavond zodat je niet alleen bent' stelde ik voor
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Onverwachte wending op onze vakantie   zo jul 26 2015, 11:04

Kai:

Ze wilde dat ik recht ging zitten. Het moment dat ze haar hand rond hem sloeg en begon te bewegen hapte ik naar adem. Waarom! was dit zo anders. Het voelde zo fijn. ''aah!'' kreunde ik zacht. Ze bleef me zoenen en ik probeerde terug te zoenen maar het ging niet echt. STeeds als ze iets deed hapte ik naar adem en begon ik te 'aah en'. Nou hier kon ik wel van genieten!. Maar op deze manier kon ik haar toch niet een pleziertje doen. noujah met al die achohol in me lichaam ging dat hem sowieso net worden.

Haar handen zo zacht. Ik hield dit echt niet lang. En waar ik me eigen handen moest houde! Ik wist het niet. eentje legde ik op het bed en klemde hem vast in het matras. De andere legde ik op marlons hoofd en pakte haar haren beet. Alle spieren spande zich steeds aan. Ik gooide na even me hoofd naar achtere. Me ademhaling was zo ver gezakt dat het bijna ongezond aan voelde. Ik bolde me rug en me tenen krulde op. omo!

Lennie:

chen kwam terug. Hij legde de handdoek op mijn hoofd en begon me haren te drogen. ik pakte de dekens beet en keek naar beneden. Dit had nog nooit iemand gedaan. zelfs me ouders niet. Ik sloot me ogen en probeerde de tranen tegen te houden. Ik beet op me lip en keek naar benede. Voorzichtig trok ik de dekens naar me toe. Wat moest ik nu weet doen?. Ik kon het gewoon niet handelen als er iemand voor mij zorgde. En zeker niet een knappe jongen.

Het kwam vast door de achohol dat ik hem toen hij vroeg of hij het bed aan moest schuiven dat ik opvloog en hem op bed trok. Ik verborg me gezicht tegen zijn borst kast aan en zei niks. Ik wilde gewoon tegen hem aan liggen. Zonder iets. Gewoon even samen zijn en niet alleen hoeven te slapen
Terug naar boven Ga naar beneden
yumi2208

avatar

Aantal berichten : 2561
Registratiedatum : 23-06-15
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Onverwachte wending op onze vakantie   zo jul 26 2015, 11:46

marlon:

Ik had eigenlijk geen idee wat ik moest doen, maar zo moeilijk kan het toch niet zijn? ik deed zn bokser maar verder naar beneden, zodat ik er beter bij kon. ik begon maar met gewoon mn hand op en neer te bewegen, en aan het geluid te horen wat Kai maakte, voelde het vast goed. kom op marlon, je hebt genoeg porn gezien om een beetje een idee te hebben wat je kan doen! elke keer als ik omhoog ging, deed ik mn hand wat strakker om hem heen, en losser als ik naar beneden ging.

Het duurde niet lang, na even greep hij het matras beet en mn haar, en gooide hij zn hoofd naar achter. zn rug bolde en hij liet een laatste kreun uit. er lag gelukkig nog een handdoek naast het bed, ik pakte em op en maakte men hand, en mini kai schoon. Kai zn ademhaling was zo laag en zwaar. ik glimlachte en gaf hem een kus. 'you think you can sleep now?' vroeg ik em.

Chen:

uit onze korte tijd die we samen doorgebracht hadden, had ik al opgemerkt dat ze het lastig vind als anderen voor haar zorgen. Aangezien zij altijd degene was die voor anderen zorgden, en nooit andersom. Maar dan is ze bij mij aan het verkeerde adres! alle members zorgden voor elkaar, maar sommige uiteraard meer dan anderen. Ik vroeg me alleen wel af uit wat voor een thuis situatie de 2 kwamen, ze lieten al dingen doorschijnen dat ze niet de beste relatie hadden met hun familie, en dat vond ik heel erg om te weten.

Nadat ik voorstelde om de bedden tegen elkaar aan te schuiven, vloog lennie omhoog en verborg haar gezicht in mn borstkas.. ik wist niet wat ik moest doen, maar iets in me zei dat ze dit nodig was, dus ik liet het toe. 'just go to sleep ok? im not going anywhere' zei ik zacht
Terug naar boven Ga naar beneden
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Onverwachte wending op onze vakantie   zo jul 26 2015, 16:45

Kai:

Me lichaam werd slapper. Wat was ze goed e nwat ou ik zonder haarmoeten. Ik glimlahte verlegen. ''but now i didn't pleasure you'' zei ik zacht en ging tegen haar aan liggen. ''het spijt me'' zei ik zacht en drukte me hoofd weer tussen haar schouderbladen.

door de achohol was ik razend snel weg en ik sliep toch goed! niks ging me nog wakker maken!.

Dyo:
Ik schrok wakker uit een nachtmerry. Ja helaas heb ik die af en toe. Zeker als we weer veel met idereen gebeurt. Maar toen ik wakker was hoorde ik kai kreunen.. Ik draaide me om en zag... ik zaggewoon waar ze mee bezig waren. Owshit!. ik draaide me om en zocht zo zacht mogelijk me mobiel om me oortjes in te doen en ze niet te storen. Dit beeld ging ik komende dagen niet meer uit me hoofd krijgen!!!.

Lennie:
Die nacht viel ik tegen chen aan in slaap. De volgende ochtend was ik vroeg wakker. kortom 7 uur zoals altijd. Ik klom over chen heen en ging de keuken in. de jongens en marlon zouden wel een dikke kater hebben. Dus ik zocht in de keuken of ze de spullen hadden voor de spullen die ik thuis altijd maakte. En ze hadden het. eitje en dat soort dingen. grwoon echt een heerlijk gerecht voor een persoon die een kater heeft. Yeah ik zei altijd dat ik een hell in de keuken was. Maar ik ehb vor 3 maanden op mezelf gewoon en kook altijd voor me broer. dan nog 2 jaar opleiding er bij! en bam. maar zolang ze geloofde dat ik het niet kon. Hoefde ik het ook niet te doen!.

behalve vandaag. Ik had me kater gistere avond al gehad. Vast doordat ik in de taxi geslapen had.
Terug naar boven Ga naar beneden
yumi2208

avatar

Aantal berichten : 2561
Registratiedatum : 23-06-15
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Onverwachte wending op onze vakantie   zo jul 26 2015, 17:21

Chen:

Lennie viel in slaap, en het duurde ook niet lang voordat ik weg dommelde. het was een gezellig maar vermoeiende avond geweest, en die zullen we morgen ochtend ook nog wel navoelen denk ik. Maar nu niet aan denken, gewoon slapen.

Marlon:

ik lachtte 'je kan me later wel bedanken ervoor, het is al laat en we zullen morgen al brak zijn door de drank, laten we slaapgebrek er niet aan toevoegen.' zei ik met een knipoog en ging weer liggen. maar niet voordat ik iets zag bewegen uit mn ooghoek. SHIT! ik dacht dat we alleen in de kamer waren! awh man... moet me maar verontschuldigen morgen.

Ik werd redelijk vroeg wakker, en zat er aan te denken om gewoon verder te gaan slapen... maar de kater sloeg in en het werd em echt niet meer. Ik stapte voorzichtig uit bed en trok snel een shirt van Kai aan en liep naar de keuken. ik keek op de klok en het was half 8, en ofcourse was lennie al wakker. 'he Lennie, goede morgen' zei ik met een schorre stem en ging aan tafel zitten en legde mn armen over elkaar en mn hoofd er bovenop. man wat was ik brak.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Onverwachte wending op onze vakantie   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Onverwachte wending op onze vakantie
Terug naar boven 
Pagina 64 van 67Ga naar pagina : Vorige  1 ... 33 ... 63, 64, 65, 66, 67  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
cursedsoul forum :: verhalen :: 1x1 / Groep-
Ga naar: